Julegavetips

Alle har vel saks fra før?
Alle har vel saks fra før?

Her kommer et julegavetips som er dønn seriøst ment. Kan du tenke deg en gave som mottakeren har glede av nesten hver dag, ikke vet at han/hun trenger, og ikke allerede har kjøpt selv?

Svaret er SAKS!  Men alle har vel en saks? Ikke særlig godt forslag!

Jo, faktisk. Vi fikk en saks til jul i fjor. Ikke en hvilken som helst saks, men en..

Kjøkkensaks!
Kjøkkensaks!

En kjøkkensaks? Er ikke det en helt vanlig saks da? Bare at den ligger i kjøkkenskuffen? Det var det jeg også trodde, helt til jul i fjor.

Men neida. En kjøkkensaks er sterk og tøff. Den klipper både kyling, fisk, bacon og pizza. Og den har flaskeåpner hvis du skal ha en pils mens du lager mat.

Sterk og tøff!

Og det kuleste av alt: når den er skitten, kan du dele den i to og putte den rett i oppvaskmaskinen. Ingen skitne kriker og kroker som det gjerne blir på en annen saks.

Se bare her, nå er den delt i to, lett som ingen ting!

Inn i oppvaskmaskinen med den!
Inn i oppvaskmaskinen med den!

Dette er kanskje et litt rart innlegg på en blogg. Men jeg tenkte at det sikkert er flere enn meg som er i beit for julegavetips nå midt i advent! Det er selvsagt en mulighet for at alle unntatt oss HAR kjøkkensaks fra før, og at det er en selvsagt ting i de tusen hjem. Da er det i det minste et julegavetips til de tungnemme, sånne som oss. Men vi har altså en fra før denne julen, og trenger strengt tatt ikke flere.

Nå tror du kanskje at det er min snille onkel som lager disse saksene og at innlegget dermed er sponset. For å sponse denne kjekke, men lille bloggen måtte han jammen ha vært snill! Det er nok ingen sponsormidler innblandet.

Jeg ønsker deg god gavejakt, og har du et godt og dønn seriøst julegavetips, så tar jeg gjerne imot!

2 kommentarer om “Julegavetips

  1. Helt forrykende den der, tenker jeg! Vi har «fetteren» fra Tupperware (nei, den er ikke av plast) og den klipper også hva det skulle være, Deles i to til oppvasken og er svært så hendig. Den har ikke flaskeåpner, men det er eneste «mangel». Ville ikke vært uten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s